Yu’s onderwijsonderwijs ideologische senior seminarieklasse cultiverende Chinese jeugdleraren worden een leider

Originele titel: Yu Qi Onderwijsonderwijs Dacht Dacht Senior Seminar Class Cultiveren op middelbare leeftijd leraren worden gisteren een leider, het onderwijshuis van de mensen in het onderwijs en het onderwijzen van ideologische geavanceerde trainingsklasse hielden een startkantoor in de open universiteit van Shanghai. Studenten die deelnamen aan de training werden gezamenlijk gevormd door de vierjarige, primaire en middelbare scholen van de China, de Junior High School, de 45e en onder de 45e en de volgende onderwijzending, en de lerarenvertegenwoordigers van het onderwijsonderwijs ideologie. Streef ernaar een leider van het team te worden.

  Bij de openingsceremonie plaatste hij drie vragen van de studenten op de micro-sector.

"Wat is onze natuuropleiding nu? Wat is de standaard van het evalueren van de kwaliteit van het onderwijs? Wat is de belangrijkste inherente vraag naar onze leraren?" Voor deze drie problemen praatte hij over zijn begrip.

"Wat we bezig zijn met een socialistisch onderwijs in Chinese kenmerken, anders dan het onderwijsonderwijs in het westen van onderwijs, moeten in het oogpunt van de strategie staan.

"Op deze manier zal de leraar van mening zijn dat er een kilot zware last op de schouders is, het zal echt beseffen dat het onderwijs" nu de toekomst "de toekomst" plukken. Ze zei dat de kwaliteit van het onderwijs uiteindelijk is , de kwaliteit van het cultiveren van mensen, mensen die zijn gecultiveerd zijn ideaal, geloof en hebben de vaardigheden van overleving en ontwikkeling.

En de evaluatiecriteria voor de werkelijkheid is een probleem dat is verbroken, die twee aspecten presenteert.

De eerste vraag is in plaats van het concept van de volledige kwaliteit in eenzijdige kwaliteit, en de Hezhu is kort. De tweede vraag is om kleine versterkers te vangen, vaak aandacht schenken aan het einde van de takken, maar vergeet het fundamentele. Bijvoorbeeld, gezinseducatie is verloren gegaan van de eerste les van de mensen; als de leraar het motief heeft om het kind te leren, is de gewoonte van leren in een zeer belangrijke positie, waardoor het wordt herfst en de subtakken, het geval niet waardeloos. Ze gelooft dat de belangrijkste inherente vraag naar professionele ontwikkeling van docenten spirituele groei is.

Leraren moeten met studenten groeien, hoe beter de leraar groeit, hoe groter de inkomsten van studenten.

In termen van spirituele groei gelooft de leraar dat de drie woorden erg belangrijk zijn: men denkt, een leraar die niet zal denken, zal nooit een uitstekende leraar zullen zijn; tweede is leren, om onvermoeibijn te doen, eerst moet leren, Gebruik gedachte klom, voor een leven lang om te leren een leraar in een leven te zijn; drie is te doen, oefenrealisme, laat het kind echt de ware vaardigheden leren, je moet oefenen, laten oefenen.

(Editor: Yan Yuan, Han Qing) Delen Laat meer mensen zien.