Volledige media Nieuw Story Changchun Plan (3) Jiang Hui: meer dan 20 jaar gewijd aan de slaap van anderen

In 2008, met de Jilin-provinciale vrouwen, voor de gehandicapte adolescenten van de provincie Jilin, die het herstel van gehandicapte werk helpen; toen de aardbeving plaatsvond in de Wenchuan, werden alle werknemers en sociale krachten actief gedoneerd en alle fondsen die door het Rode Kruis zijn opgehaald, en alle middelen Will; 2011 tot 2012, drie orthese is ontwikkeld en gepatenteerd; een prothese geven van 10.000 yuan aan het oude rode leger, ouderen; voor de landelijke leraren van de basisschool, orthodium … Jiang Hui uit 1999 is de industrie die gehandicapt is Tot dusver gezien de mensen die dezelfde bestemming hebben om te lijden aan de lichamen en zielen.

Dus, ze doet hun best om mensen met een handicap te helpen, voortdurend schreeuwen, verwarmen van jezelf, en ook anderen te verlichten.

Jiang Hui is de General Manager of Jilin Province, de General Manager, Senior Technician, en Hard Study is een van haar labels.

In 2008 nam ze het prothetische technicus beroepsbewijs van beroepskwalificatiekwalificatiekwalificatiekwalificatie op. Het is gemeld dat slechts meer dan twintig mensen in de provincie Jilin dit kwalificatiecertificaat hebben verkregen. Na de uitvoering van de werkprestaties werd ze beoordeeld als een National System Management Pioneer.

Om de liefde van haar partij terug te sturen, de overheid en de Gemeenschap om meer gehandicapte vrienden te helpen, heeft ze in 2012 haar eigen technische team gebouwd. Nu is het aantal gehandicapte mensen goed voor 35% van het aantal mensen; in 2013 Via Yanji City Service heeft het station 80.000 yuan van prothetische accessoires aan Yanbian gehandicapt, en geschonken 20 hennepsteun voor Changchun City gehandicapten; leden van Changchun Koreaanse vrouwenvereniging, Jiang Hui werd de "agent moeder" van arme nationale studenten. In aanvulling op Leerfinanciering voor "Agent Children", het is noodzakelijk om zorg en spirituele zorg in het leven uit te voeren; in 2016 dient ze als de vice-voorzitter van de gehandicapte federatie van gehandicapten in de provincie van Jilin, die deelneemt aan de gehandicapte mensen die zijn opgeleid De provincie. Installeer liefdesactiviteiten voor prothetische en orthese; 2020 nieuwe Crown Pneumonia-epidemie, meerdere keren, gedoneerde maskers, alcohol, desinfecterende en andere beschermende artikelen voor vele malen. Het bedrijf waar Jiang Hui wordt ge?dentificeerd als een gehandicapte assistent-apparaat en Changchun gehandicapte arbeidsbasis, met gehandicapte mensen met handiger en snelle montage, adaptieve service en helpt ook voor gehandicapten nodig. "Changchun Gehandicapte Federatie helpt ons bedrijf ook het netwerkplatform te openen, zodat meer gehandicapten de prothese van prothese en orthese door het netwerk kunnen begrijpen, betere keuze om aan hun prothese te voldoen." Jiang Hui zei.

Gehandicapte mensen hebben hulp nodig, meer psychologische counseling.

Jiang Hui gebruikt zijn eigen verhaal om gehandicapte vrienden te motiveren om het vertrouwen van het leven te vinden en hen te helpen de schoonheid van het toekomstige leven te openen. "Ik organiseer vaak kinderen in Changchun-stad voor openbare welzijnsactiviteiten, laat de kinderen interageren met de pati?nten met een ledemaat gehandicapten die door het bedrijf dienden, de waarde van het leven waarnemen.

"Jiang Hui zei, help anderen, gelukkig jezelf.

Ze is de meest vertrouwde vriend van veel gehandicapte vrienden geworden en haar werk is zeer geprezen en erkend door de partijen en de overheidsdiensten en de samenleving vanuit alle lagen van het leven. "Jilin Province Sanqi Red Flag" "Jilin Province National Unity Progress Advanced Personal" Jilin Province May Labor Medal "" Jilin Province Arbeidsmodel "" Jilin Good Peilly. "Zelf-Qiangxing" Werkmodel "" Changchun City Dames Consultants "" Changchun City De revitalisering van uitstekende mensen "Awards en Honours worden meer dan 20 jaar herkend door Jiang Hui, maar ook incentives voor Jiang Hui en meer gehandicapten.

Sinds Jiang Hui leidt de tewerkstelling van gehandicapten om de ledematen van de ledematen te helpen, waaronder meer dan 10.000 ledemaat uitgeschakeld en bijna duizend gezinnen van armoede gefinancierd, en bijna 100 gehandicapte jongeren te helpen.

"Ik zou graag bijdragen aan de hele kracht om de oorzaak van gehandicapten te bevorderen!" Zei Jiang Hui.

(Editor: Wang Hao Yue, Xie Long) Delen Laat meer mensen zien.