Zhongqing Net Review: Maak een gerucht, onwetend, onwetend

  "Een hopeloze natie kan geen held hebben, een veelbelovend land kan geen pionier hebben." De eer van de held is gerelateerd aan de waarde van een land, het sociale en natie, en het is niet toegestaan ??om iemand te openbaar maken.

Onlangs heeft het Beiting Municipal Public Security Bureau Haidian Branch een nieuws uitgegeven dat er mensen aan de politie waren gerapporteerd. One Sina Weibo-gebruikers hebben de speech van de Hero Martyrs in het WEIBO Review district gepubliceerd op 23 juni 2020, waardoor de nadelige sociale impact is veroorzaakt. Na onderzoek door de politie is de WEIBO-gebruikerspan (man, 30 jaar) uit het land na 2 februari 2020, is buiten het land geweest. Op dit moment is het Haidian Public Security Bureau vastgehouden door PAN volgens de wet en volgt deze na.

  Het internet is gedenkwaardig. Van de Netizen "pittige pennen" naar de zijkant van de officieren en soldaten, tot het ‘huiswerk’ van de Netizens Beledigdheid Qiu Yunyun, en ga dan naar de "暴走 画" om een ??kwaadaardige sabotage te maken om een ??kwaadaardige sabotage te maken … Sommige historische virtualisten worden in diskrediet gebracht in de Heroes van Cyberspace, zwart en wit omkeren, na het publiceren van beledigingen, wachtend op hen, wacht op hen tot ernstig straf.

Een waarschuwing voor een oordeel betekent sterk dan talrijke lesgeven. De rechterlijke macht wordt resoluut verdedigd in de naam van de wet, het verzenden van een sterk signaal naar het publiek: het beschermen van de Britten zal nooit op het papier blijven. Nadat de openbare veiligheidsorganen het nieuws van PAN hebben aangekondigd, waren er Netizens om een ??bericht achter te laten: "De Tianya Cape France is opnieuw, de brief is een vrouwelijk!" Dit vertegenwoordigt de woorden van het enorme aantal Netizens, direct talloze "beoordeling lof ".

  Hemel van de hemel en aarde, duizenden de herfst. De Britten, die altijd op de hal van de natie staat, zijn ze de ruggengraat van de Chinese natie, hun daden en geest zijn stimulans om ons te dwingen vooruit te komen.

Individuele zogenaamde "BIG V" is in de war door sociale media, met betrekking tot de intenties van spoof en drama, productie geschillen op internet, met kaart om verkeer en voordelen te verzamelen.

Dit soort rijstroken zijn geen gevolgen, niet alleen voor de onwetendheid van historische feiten, maar ook de onwetendheid van de wet, die ernstig schadelijk is voor de nationale emoties van het publiek. Deze mensen beweren "opinieleiders" te zijn, in feite, springende straalclowns, juridische organen zijn sancties die ze volgens de wet zijn, is een positief als tijdig reageren op sociale zorgen, het laten "held niet vernederen" dit concept.

  "De strafrechtelijke amendement (11) van de Volksrepubliek China" op 1 maart dit jaar bepaalt duidelijk de honoraire en eer van hero?sche martelaren.

Sommige van de audioten van het internet zullen een hype van hype’s paarden met Britten maken en het spelen van vuur kan alleen "zelfgehalte" zijn. "Ik kan mobiele telefoons vasthouden, in huis zitten, zo’n weibo, zo’n vreedzame omgeving is onze levende soldaten met hun leven, hun bloeduitwisseling", deze "pittige pennen" het nieuws dat bekentenis betreurt.

Nanjing-procuratoriale organen werden gearresteerd voor de arrestatie van "pittige pen" microblogging en besloot om het betwisten van het welzijnsrechtveiligheidsonderzoeken uit te voeren. Neem dit als een benchmark, nadat de mensen durven te geruchten, zal het resultaat niet beter zijn dan de "pittige pennen". Het wordt gerucht om de kruising te vernietigen, onwetendheid is niet gelijk en elke spraak komt overeen met een zekere consequentie.

Van de "Britse beschermingsrecht", aan de strafrechtelijke amendement (elf) ", is de relevante wet de scherpe tand gegroeid, waardoor mensen zich angst voelen, en de lijn moet stoppen. Wanneer de wet de rode lijn verdeelt, is het noodzakelijk om het stille te onderwijzen.

Deze lente wordt in het voorjaar gestart en de nationale primaire en middelbare scholen hebben speciale openingsstudenten uitgevoerd. In verschillende vormen, de kinderen "duidelijke liefde is alleen voor China" in verschillende vormen. Wanneer de kinderen plechtig opzettelijk groeten, hermacht de tedere stem de naam van de held, en we zien een bloedige erfenis.

(Xie Weifeng).